Dr Almássi Kitti tollából ... elgondolkodtató ...

stones-3364324_960_720.jpg

"A túléléshez legtöbben kétféle szemüveg közül választunk: a VÁGY szemüvegén keresztül elhomályosul minden, ami megkérdőjelezné, hogy minden rendben van.

Ha azonban már nem bírja a "szűrő" a terhelést, mert túl sok nehézséget kell eltakarnia, akkor megreped a lencse.

A FÉLELEM szemüvegét akkor kezdjük el hordani, ha már túl sok minden okozott fájdalmat, és ezért arra rendezkedünk be, hogy ne sérüljünk újra. Ilyenkor azonban még abban és azokban is veszélyt vélünk felfedezni, amiben és akiben nem kellene. Ez utóbbi miatt a védelem mellett el is zár minket másoktól.

Be kell ismerni: igazán élesen csak szemüveg nélkül láttunk - de túl fájdalmas volt. Ha azonban már mindkét szemüveget viseltük, és rájöttünk, hogy tartósan azok sem jól segítenek, újra nekifuthatunk az éleslátásnak. Már tapasztaltabban, erősebben, és bátrabban...

Dr.Almássi Kitti"

Figyelmedbe ajánlom Dr Almássi Kitti alábbi könyvét a témában.Ígérem nem fogsz csalódni benne.

Kattints a képre és a webáruházunkban olvasd el a könyv tartalmát!

ny150.jpg

......................................................................................................................................................................

Ha úgy érzed elkelne egy kis segítség, hogy jobb legyen a kapcsolatod  a gyermekeiddel, vagy elkelne egy kis segítség a párkapcsolatod javításában, esetleg stresszes vagy és már aludni sem tudsz, elakadás van az életedben és nem látod, a kiutat....... keress bátran!

Van aki már kipróbálta és megosztotta a sikertörténetét. Itt olvashatsz bővebb infót a sikertörténetekről.

Az alábbi linken megnézheted miben lehetek a segítségedre:

Elakadás van az életedben?

 felelem.jpg