Mindenki a maga boldogságának a kovácsa

real-estate-4955086_1280.jpg

A BOLDOGSÁG nem függ helytől, pillanattól, nem függ senkitől csak ÖNMAGUNKTÓL. Mi tudjuk magunkat boldoggá vagy boldogtalanná tenni.

Vágyunk valamire, elképzeljük, hogy mennyire boldogok leszünk, ha megkapjuk és az esetek döntő részében csalódottan állapítjuk meg, hogy bár megkaptuk a vágyott dolgot, örülünk is neki, de az öröm tiszavirág idejű és ismét azt a bizonyos ürességet, boldogtalanságot érezzük.

Lehet sok pénzed, csodás családi házad, porschéd, nyaralhatsz Balin, de valahogy valami hiányzik az életedből. Nem vagy BOLDOG.

Mi a megoldás?

Ameddig bent nem vagy rendben, valami mindig visszahúz, valami hiányzik az életedből. Az a bizonyos puzzle nincs a helyén. 

A tudatos tudatszintjén minden ember boldog, gazdag és sikeres szeretne lenni és jó párkapcsolatra vágyik.

A mély tudatszintjükön egyeseket valami megakadályoz ebben. Ezek lehetnek korábbi sérelmek, kudarcként átélt események, amiket nem tudott feldolgozni vagy a hitrendszerünkből, neveltetésünkből és az örökölt családi mintáinkból származó meggyőződéseink.

 laura-fuhrman-696993-unsplash.jpg

Ameddig bennünk nem kerülneka dolgok a helyükre a sok pénz, csodás családiház, porsche, Balin nyaralás nem hozza meg azt az érzést, amire vágyunk - csak pillanatnyi enyhületet nyerhetünk általuk, de mély örömet és elégedettséget, BOLDOGSÁGOT nem.

Ha nem tudod egyedül megtalálni és feloldani mi az, ami Téged visszahúz attól, hogy még BOLDOGABB életed legyen, én a segítségedre lehetek ebben.

Tudok segíteni neked abban, hogy megtaláljuk a mély tudatszinteden meglévő akadályokat – segítek feloldani és elengedni ezeket.

A legfontosabb az, hogy neked kell meghoznod a döntést, neked kell a kezedbe venned a sorsodat, tenned kell érte, hogy jobb legyen – mást mint eddig és vállalnod a felelősséget a saját életedért. 

Ha döntöttél, én itt leszek!

Várlak a személyre szabott konzultációdra. 

Mi történik egy ilyen konzultáción?

  • online messengeren, skype-on vagy viberen, bizalmi légkörben elmondhatod milyen nehézségek vannak az életedben
  • meghallgatlak, coachinggal, ÉFT-vel (Érzelmi Felszabadulás Technika),  és egyéb gyakorlatokkal segítek NEKED megtalálni a számodra legjobb megoldást az adott nehézségre
  • teljes titoktartás – a konzultáción elhangzottak teljes mértékben kettőnk között maradnak
  • ez a konzultáció csak RÓLAD szól, TE vagy a legfontosabb

..........................................................................................................................................................

Hiszek abban, hogy minden embernek jár, hogy létrehozhasson magának egy boldogabb életet. 

Több visszajelzést érkezett a munkámról amit  Itt olvashatsz.

en_kics_p.jpg

00_jelentkezz_1.jpg

 

 

Ha hasznosnak találod a cikket oszt meg ismerőseiddel. A megosztásokat köszönöm!

Csodás napot kívánok!
Csáki Kriszti
Life coach