A KÜLDETÉSED

 

narrative-794978_960_720.jpg

Hiszem azt, hogy lehet boldogan és kiegyensúlyozottan élni. Én nap mint nap átélem ezt a csodálatos érzést és úgy döntöttem, hogy azt a tudást, amit évek során összegyűjtöttem,  tanultam átadom neked.  

Ez a cikk a küldetésről szól. Fogadjátok szeretettel!

Hiszem azt, hogy minden ember okkal van itt a földön. Minden embernek van egy, vagy több megoldandó feladata ebben az életben. Ha ezt megoldja akkor következő életében egy új feladatot kap, de ha nem akkor ismét visszakapja ameddig meg nem oldja. 

Küldetésed néhány lépései: 

Kapsz egy testet, tetszik vagy nem ebben az életben a tiéd marad. Ha ügyelsz rá egészséges marad, ha nem akkor beteg testtel kell leélned az életed. 

Leckéket fogsz kapni. Felvételt nyertél az élet iskolájába. Van, hogy minden nap jön egy kis tananyag, és ha megoldod ajándékokat is kapsz.

Nincsenek hibák, tévedések, csak leckék. Ahhoz, hogy fejlődj az utadon leckéket kapsz és előfordul, hogy elsőre nem sikerül megoldanod. A sikértelen kísérletnek része a fejlődési folyamatodnak. Ha elsőre nem sikerül megoldanod nem kell elkeseredni az élet iskolája úgy is addig adja fel neked ezt a leckét ameddig meg nem oldod. Az, hogy valami nem sikerül ugyan annyira fontos, mint az, hogy egyből sikerül. Minden leckéből tanulnod kell valamit. 

Úgy érzed mindig ugyanazokat a köröket futod? Ugyan azokat a hibákat követed el? Talán NEKED is ismerősek az alábbiak:

  • van, aki folyamatosan késik,
  • rendre elhagy valamit,
  • folyton elherdálja a pénzét
  • de az is előfordul, hogy ugyan azokat a pasikat vagy nőket vonzza be az életebe. Esetleg Te is észrevetted, hogy a kapcsolataid mintha folyton ismétlődnének és csak a szereplők változnak, de a probléma folyton ugyan az? Ugye elgondolkodtál már azon, hogy ez nem csupán a véletlen játéka, mert valóban nem az.

Hogy mit kezdesz az életeddel, tőled függ. Minden eszköz, minden forrás a rendelkezésedre áll. Ez a Te életed és a Te döntésed.

Előfordul, hogy néha nem látod a kiutat? Nehéznek tartod a kapott feladatot és már aludni sem tudsz annyira zavar? Elakadtál?

Mindenkinek vannak olyan időszakai az életében, amikor úgy érzi, egyszerűen nem tud továbblépni.

Amennyiben úgy érzed elkelne egy kis támogatás, hogy boldogabb legyen az életed, ÉN a segítségedre lehetek.

Eddig több mint 100 személynek segítettem, hogy boldogabb legyen az élete. Itt olvashatsz bővebb infót a sikertörténetekről.
Én TÉGED is támogatlak!
Kezd el a változást ma! Ne halogass tovább!

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

en_kics_p.jpg

Első 30 PERCES KONZULTÁCIÓD DÍJMENTES telefonos beszélgetés.

00_jelentkezz_1.jpg