Több mint egy hangtálas feltöltődés ...

plakat2_2.png

Pár gondolatomat szeretném megosztani veletek a havi testi, lelki feltöltődés – tibeti hangtálakkal, meditációval és egyéb módszerekkel eseményemről.

 

❓ Miért indítottam ezt az eseményt? 

Két ok miatt:

1.      pörgősek, stresszesek a mindennapjaink és ➡️ szükségünk van relaxációra, feltöltődésre  ➡️ egyik megoldás erre a hangtálak, meditációs feltöltődés 

2.       hiszek abban, hogy minden embernek jár, hogy létrehozhasson magának egy BOLDOGABB, KIEGYENSÚLYOZOTTABB életet ➡️sajnos nem tanítják az iskolában… ➡️  a havi eseményeimen (minden hónapban új témát hozok) ezt a tudást adom át. Az általam használt módszereket megosztom Veled és ezeket TE is be tudod építeni a mindennapjaidba.

 2022 szeptemberben volt 1 éve, hogy minden hónapban megszervezem ezt az eseményt ami a legtöbb esetben telt házas, ennek kifejezetten örülök. 

 Csodás kis csapat szokott össze gyűlni. 

Nincs két egyforma alkalom, mindegyik más és más. ... energiákban, érzelmekben.  

DE MIBEN MÁS EZ AZ ESEMÉNY EGY EGYSZERŰ HANGTÁLAS ESEMÉNYHEZ KÉPEST?  

A program 2 órás. 

☯️ A program első részében segítségedre leszek ÖTLETEKKEL, TIPPEKKEL hogyan tudod KIEGYENSÚLYOZOTABBÁ tenni az életed és be tudod építeni a mindennapjaidba. Minden hónapban egy új témával foglalkozunk. 

   JANUÁRI TÉMA: Lelki béke, harmónia elérése, boldogabb élet 

 

☯️  A program következő részében egy VEZETETT MEDITÁCIÓT hallgattok meg, amit Én írok az eseményre. Ezzel ellazul a testünk és ráhangolódunk a feltöltődésére. 

 

☯️ Az esemény következő részében a TIBETI HANGTÁLAS FELTÖLTŐDÉS következik. A csoportos feltöltődés mellett külön figyelek arra, hogy egyénenként amelyik csakrádnak van több feltöltődésre szüksége. Amennyiben többet szeretnél megtudni a hangtálak jótékony hatásáról a kattints a lenti linkre, az oldalamon több infót találsz:

https://testlelekszellem.com/hangtal-meditacio/

 

☯️ A program utolsó fél órájában akinek van kedve, ideje maradhat egy kis BESZÉLGETÉSRE. Ha kérdésed van itt felteheted és segítek amiben tudok  :-) 

 Az eseményen egy jógamatracon fekve élvezheted majd a meditáció és a hangrezgések testet-lelket feltöltő hatását.  

     NYEREMÉNYJÁTÉK! Minden hónapban van nyereményjáték is...

Aki eljön a havi hangtálas feltöltődésemre, a foglalkozás után felírjuk a résztvevők nevét és beletesszük egy hangtálba…., aztááán kihúzunk egy nevet. Biztos akad majd lelkes segítő de akár én is kihúzhatom . 

 ... és mit kap az akinek a neve a papíron lesz?? 

  A következő testi, lelki feltöltődés ingyenes vagy ...

  •       90 perc konzultáció velem
  •       60 perc konzultáció, 30 perc relax:

                    indiai fejmasszázs, reiki, személyre szabott meditáció és hangtál

  ... és most jöjjön pár VISSZAJELZÉS: 

"Krisztával tegnap este találkoztam először. Kedves, megnyerő személyiség, nyugalmat áraszt. A hangfürdő teljesen új élmény volt számomra. Ellazultam, éreztem, hogy a lehető legjobb helyen vagyok. Amikor a hangtállal fölöttem járt, testem minden porcikája együtt rezgett a hangtál rezgésével. Abban biztos vagyok, hogy a következő hangtálas feltöltődésen is ott leszek, aztán utána és utána…és mindegyiken  . Hálásan köszönöm ezt a nem mindennapi élményt.  " Ágnes Pásztor-Kiss – Dúdoló

 

„Végre sikerült meditálni, feltöltődni, úgy igazán ellazulni. Sajnos már nagyon rég nem voltam ilyen mély ellazult állapotban részem. Hálás köszönet érte"

 

"Huhh, én olyat aludtaaam ma éjjel....   Kidőltem teljesen.

Még sétáltam egyet mielőtt hazaindultam és alig gondoltam valamire, csak percenként arra, hogy : huhh, ez nagyon jó volt... Hú, ez milyen jó volt.... 

Így akartam maradni még sokáig.. Meg is maradt jó hosszan egy ilyen jólesően "kiürült", nyugodt, belassult állapot - amit én naaagyon nehezen érek el ill. így még sosem értem el.... 

Férjem is látta rajtam hogy "úgy maradtam" - mondtam neki hogy milyen jól kikapcsolódtam és hogy tök jól belassultam...  Köszönöm szépen!!   " Cili

 

"Köszönöm szépen a kezelést. Nagyon jól esett, így utólag jöttem rá, hogy sikerült teljesen megszabadulni a negatív gondolatoktól." Ungvári Tamás

 

☯️ Mint már tudjátok havi egy feltöltődést tartok az Essencia Énidő Klubban (minden hónap utolsó szerdáján) Győr, Czuczor Gergely u. 18. A következő alkalom JANUÁR 25., SZERDA, 17.30 és 19.30. 

A résztvevők létszáma limitált 12 fő és már csak 3 szabad hely maradt.

Foglald le a helyed MOST! 

✍️ Regisztráció a lenti linken:

https://www.facebook.com/events/859648362012934

 Csodás napot kívánok! 

Kriszti 

Life coach

ÉFT tanácsadó