Mi a boldog párkapcsolat titka? - A mi mesénk ...

83011371_4177466125626994_6834876921809993728_o.jpg

Mi a boldog párkapcsolat titka?
Egyáltalán létezik-e boldog párkapcsolat hosszú távon?
Szeretném, ha motiválna, inspirálna benneteket a mi mesénk, a mi boldogságunk a férjemmel. 
Nagyon sok mindent tanultunk egymástól, egymáshoz csiszolódtunk és nap mint nap teszünk azért, hogy a kapcsolatunk ilyen csodás legyen, amilyen most.
Körülöttünk is van sok boldogtalan ember és sok boldogtalan kapcsolat, és talán ha mi felvállaljuk egymást így nyíltan, akkor lesznek, akiknek reményt ad, hogy soha nem késő.
Ha pedig rátaláltatok a valódi párotokra, mondani szoktam a másik feletekre, akkor vigyázzatok rá minden nap, gondozzátok a kapcsolatotokat, mert kincset ér!
... és most jöjjön a Mi mesénk ...

„Sok, sok évvel ezelőtt megismertem egy lányt, aki kedves, szép, segítőkész, jó indulatú volt (mindezt a férjem mondta rólam). 

A boldogságról meggyőződése volt, hogy csak rövid távon létezhet, ha egyáltalán létezik a valóságban is nem csak a romantikus filmekben. Erre bizonyítékként szolgált az eddigi élete és a környezetében látottak és megéltek. Nagyon rövid boldog párkapcsolatok, amelyek idővel ellaposodtak és boldogtalanná váltak.

Amikor készen lett a lány egy következő kapcsolatra „megjött a herceg”, szerelmes lett, összeházasodtak és nagyon boldogok voltak. Egy idő után a lánynak visszatérő gondolata volt, hogy meddig tarthat ez a boldogság? Amikor ezt ki is mondta kapott egy választ a „hercegtől” aki közben a férje lett, hogy a boldogságnak nem kell rövid időn belül vége legyen, hanem az csak kettőjükön múlik, hogy meddig tart akár 20, 30, 40 … évig, de ennél tovább is eltarthat. Méghozzá úgy, hogy az idő múlásával a jelenleginél sokkal boldogabb is lehet. Ez elsőre hihetetlennek tűnt, de egy lehetőségként elfogadta. Mivel mindkettőjüknek fontos volt, hogy megőrizzék a kezdeti boldogságukat, sőt, ha lehet fokozzák is. Elkezdték keresni a lehetőségeket, hogy mit tudnának tenni ennek érdekében? Több tanfolyamot elvégeztek, sok önfejlesztő könyvet kiolvastak és ezekből, amivel azonosulni tudtak beépítették a mindennapi életükbe.

Megváltoztatták az életüket és 25+ év után is nagyon boldogan élnek. Saját tapasztalatból tudják, hogy a hosszan tartó boldogság elérhető.”

Hiszek abban, hogy a boldog párkapcsolat mindenki számára elérhető!

Téged is támogatlak, hogy a kapcsolatod szeretettel teli, boldog és harmonikus legyen.

Küldetésemnek érzem, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy minél több BOLDOG ember legyen a földön.

A jól működő kapcsolat nem a szerencse műve! Nem magától alakul így. Egy párkapcsolat sohasem problémamentes és nem is ez a cél. Mindig jöhet és jön is egy újabb élethelyzet, nehezebb időszak, ami újabb problémákat hoz. A jó kapcsolat lényege az, hogy egymást segítve támogatva megoldjuk ezeket.

Lehet, hogy néha kilátástalannak, reménytelennek, fáradtságosnak tűnik?

IGEN! De megéri tenni, küzdeni érte!

 Hiszek ebben, én is így élek!

Neked mi a véleményed erről?

Amennyiben kérdésed van a módszerrel kapcsolatosan, vagy bizonytalan vagy, hívj bátran a +36-30-8684918 vagy írj a egyboldogabbelet@gmail.com

Téged is támogatni tudlak, hogy a kapcsolatod szeretettel teli, boldog és harmonikus legyen. 

..................................................................................................................................

Amennyiben változást szeretnél az életedben, de egyedül nem megy, TÉGED is támogatlak, hogy a kapcsolatod szeretettel teli, boldog és harmonikus legyen.

Sokkal több lehetőségünk van, így élek és több mint 100 embert támogattam, hogy kiegyensúlyozottabb, boldogabb legyen az élete. Visszajelzések itt! 

Jelentkezz konzultációra (30 perc ingyenes, telefonos beszélgetés)! 

0.png

 

Média megjelenés - naturportal.hu portálon megjelent ez a cikkem. Itt tudod elolvasni!

Ha inkább egyedül fejlesztenéd a párkapcsolatodat, készült 1 órás online felvétel (előadás, könyvajánló, meditáció és hangtálas feltöltődés) ami 2023.05.26-ig egy mozijegy áráért elérhető. Részletekért kattints ide!