4 tipp a harmonikusabb és nőiesebb élethez

lila_kollazs_eskuvo_koszonet_kepeslap_4.png

Vannak azok a nők akik ha belépnek egy zsúfolt helységbe, mindenki felkapja a fejét.

Nem ők a legvékonyabbak mégis olyan jelenlétük van, amit mindenki észrevesz.

A harmónia, önbizalom, kisugárzás és nőiesség mind olyan fogalmak, melyeket szinte minden nő el akar érni, vágyik rá, hiszen mindenki BOLDOG akar lenni és teljes életet szeretne élni a lehető legtöbb női szerep megélésével.

De nem könnyű ezt elérni, munka és tudatosság kell hozzá.

A mai rohanó világunkban, amikor rengeteg szerepben kell elfoglalt nőként helyt állnunk, próbálunk zsonglőrködni az idővel, a lehető leghatékonyabban élni az életünket. Helytállni a női szerepeinkben, és harmóniát teremteni bennük, ami gyakran kudarcba fullad, hiszen nincs az a NŐ a földön, aki anyaként, feleségként és dolgozó nőként is ugyanolyan szinten oda tudja tenni magát.

Nincs nálam a bölcsek köve, de talán adhatok pár hasznos tippet, amik nekem is segítettek, segítenek …

 

  1. ÖNSZERETET 

4_1.png

Sajnos kevés embert tanítottak meg erre gyerekkorunkban, most itt az idő, hogy kezedbe vedd az irányítást.

Az önszeretet segít abban, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Persze csak ha jó így és nem akarsz rajta változtatni. Amennyiben fogyni szeretnél akkor tegyél érte. Ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy az igazi nőiességünket megtaláljuk, megéljük és kifejezzük.

GYAKORLAT: Képzeld el, hogy úgy bánsz magaddal nap mint nap, mint ahogy azt a legjobb barátoddal tennéd. Hogyan viselkednél, beszélnél?

 

  1. MEDITÁLJ RENDSZERESEN, hogy jobban kezeld a mindennapjaidat …

3_1.png

Fontos, hogy találd meg a saját meditációdat, ami neked segít. Én is tudok küldeni neked meditációt. Írj nekem ha szükségét érzed. 

Én napi kétszer meditálok évek óta, reggel és este, 10-20 percet. Rengeteget segített nekem a hosszú évek során a nehézségek feldolgozásában.

De ha neked nem megy a meditáció vagy még nem találtad meg azt a meditációt ami a tiéd elég, ha napi 2×5 percet csendben ülsz, csak a légzésedre figyelsz, és megpróbálsz a pillanatban létezni. Ez segít összpontosítani, oldani a stresszt, indulatokat kezelni, hogy csak egy párat említsek a jótékony hatásokból.

 

  1. VEDD VÉGRE KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST!

6.png

Mindenkinek van egy puttonya, amit cipel. Családi mintái, amiket tudattalanul is követ. Nagyon kevés embernek adatik meg a felhőtlen gyerekkor, a tökéletes harmóniában élő szülők, a jó tanárok …

Talán TE is érzed, hogy a múlt terhei lekötik az energiádat, esetleg neheztelsz, talán még dühös is vagy. Érdemes dolgozni magadon. Én is ezt teszem. Ez másképpen nem megy. Amennyiben egyedül nem megy itt vagyok és Téged is támogatlak , ahogy több mint 100 embernek segítettem.

Ahogy elengeded ezeket a régi dolgaidat a lelked és tested felszabadul.

Helyet készítesz a BOLDOGSÁGNAK. Hidd el csodás érzés!

 

  1. FIGYELJ MAGADRA – Énidő, öngondoskodás

5.png

Az énidő nem luxus, hanem az önszeretet és öngondoskodás legmagasabb foka.

Én napi minimum fél óra Énidőt megadok magamnak. Ezt érzem, hogy kell nekem. Jobban bírom a mindennapok gyűrődéseit.

Mindenki másként működik: van, akinek naponta pár perc egyedüllét is elég a feltöltődéshez, másnak ennél jóval több időre lenne szüksége.

Neked mi lenne az ideális?

Ha valaki hosszú időn át mindig csak hátrébb sorolja önmagát a fontossági listán, akkor előbb-utóbb kiég, türelmetlen lesz, feszült, fásulttá válhat.  Az énidőről tehát nem érdemes megfeledkezni, akkor sem, ha nehéz alkalmat találni rá. Kevesebb stressz, harmonikusabb élet, sok felszabaduló energia lesz a jutalmunk! 

Érdekesnek, hasznosnak találtad a fentieket?

Mélyülj el jobban a nőiesség részleteiben:

Van egy ingyenes facebook csoport Boldog Anya, Boldog Nő a csoport neve és két hetente live adásokkal segítem az Anyákat, hogy könnyebben kezeljék a mindennapokat.
A live adásokat le is szoktam menteni a csoportba, így ha élőben nem tudsz ott lenni akkor később is meghallgathatod.  
Több előadás van már fent:
  • ÖNSZERETET,
  • NŐIESSÉG FEJLESZTÉSE,
  • LELKI ERŐ MEGTEREMTÉSE
Csatlakozz TE is a lenti linken:

 

happy_diet_happy_life_exkluziv_csomag_masolata_9.png

Ha TE úgy érzed, hogy a konkrét esetedre szeretnél egyénre szabott, egyedi megoldásokat – jelentkezz az INGYENES 45 perces konzultációra átbeszéljük az adott személy nehézségeit és én mesélek, hogy milyen eszközökkel tudok segíteni.

Foglalj itt 45 perces INGYENES konzultációra!