Tavaszra hangoló 1 - Mit tehetünk a testi, lelki és szellemi egyensúlyunkért?

 

cream_and_pink_minimalist_spring_photo_collage_1.png

Minden napomban van legalább fél óra magamra fordított idő. 

Luxus?

Én nem gondolom. Én a megelőzés híve vagyok, ha a testem, lelkem, szellemem jól érzi magát akkor én is.

 Kell az Énidő. 

Az évek alatt megtanultam, hogy engem mi tölt fel és mi az, amivel több és jobbá válhatok. Magam és a családom számára. 

Mindenki más, mindenki egyedi, mindenkinek magának kell megtalálni azt az eszközt, ami segíthet a lelkét, testét feltölteni. Aki eljön hozzám konzultációra, közösen összeszedjük mi az ami Őt feltölti. Egy képzeletbeli kincsesládába összeszedjük ezeket a  „kincseket”.   

Engem mi tölt? 

Heti 3 tippet hozok Nektek.

Következik az e heti: 

  1. 5 Tibeti jóga – a reggeleket 5 Tibeti jógával kezdjük a szerelmemmel – pizsibe kibotorkálunk a nappaliba, kisasztal félre tesz, youtube elindít és a szőnyegen jön a Tibeti jóga ami csupán 10 perc …Amióta rendszeresen csinálom ezeket a reggeli gyakorlatokat 2 reggeli kávé helyett egy is elég. Sok energiát kapok ezektől a egyszerű gyakorlatoktól. Jótékony hatásairól több cikket találtok a neten. Kedvet kaptál? Kattints a linkre: https://www.youtube.com/watch?v=UVt3-uSp4w0

  

  1. Illóolaj – van nekem egy kedves ismerősöm, akitől nagyon hasznos tippeket kapok az illóolajak téren.  Egy-egy ilyen apró cseppnyi esszencia energiája egészségesebbé teszi az életünket, lelkünket, idegrendszerünket. 

 

  1. Meditáció - napi egyszer, de szükség esetén kétszer is meditálok. A lételemem lett! 5-10 perc meditáció után teljesen megújulok … Aki eljön hozzám konzultációra mindenki kap ajándékba tőlem egy személyére szabott meditációt. Szerintem nagy kincs ha megtanulsz meditálni. Ha úgy érzed egyedül nem megy, gyere el az egyik testi, lelki feltöltődésemre. Havonta egy ilyen alkalmat szervezek Győrben. Részletek itt!

 

Annyi ilyen kis rutinom van még…szívesen megosztom, szívesen segítek, mert látom van rá igény. 

Kapaszkodóim a mindennapokban.

Jövő héten jövök további 3 tippel.

Tarts velem!

Kriszti

**********

Van egy ingyenes facebook csoport Boldog Anya, Boldog Nő a csoport neve és két hetente live adásokkal segítem az Anyákat, hogy könnyebben kezeljék a mindennapokat.
A live adásokat le is szoktam menteni a csoportba, így ha élőben nem tudsz ott lenni akkor később is meghallgathatod.  
Több előadás van már fent:
  • ÖNSZERETET,
  • NŐIESSÉG FEJLESZTÉSE,
  • LELKI ERŐ MEGTEREMTÉSE
Csatlakozz TE is a lenti linken:

 

happy_diet_happy_life_exkluziv_csomag_masolata_9.png

Ha TE úgy érzed, hogy a konkrét esetedre szeretnél egyénre szabott, egyedi megoldásokat – jelentkezz az INGYENES 45 perces konzultációra átbeszéljük az adott személy nehézségeit és én mesélek, hogy milyen eszközökkel tudok segíteni.

Foglalj itt 45 perces INGYENES konzultációra!