Lelki béke - A Te életedben jelen van a lelki béke?

light_pink_fashion_spring_break_sales_facebook_post_7.png

Életünkben sok nehézség, kihívás jön szembe, amelyből nehéz felállni, vagy továbblépni, és van úgy, hogy nem is igazán sikerül segítség nélkül. Ezt az időszakot úgy élhetjük meg, mintha megállt volna az életünk. Nem jönnek a sikerek, a kapcsolataink sem úgy alakulnak ahogy szeretnénk, nem érzed jól magad és az is előfordul, hogy folyton fáradt vagy.

Ha nincs meg a lelki békéd lehet, hogy aludni sem tudsz. Sajnos nem segít az alvás amikor a lelked fáradt. Aludhatsz tíz órát is mégis fáradtan ébredsz. Talán Neked is ismerős ez a érzés.

➡ Nincs nagyobb kimerültség annál, mint amikor elfárad a lelked. Egy veszekedés, egy csalódás, egy kudarc, egy eredménytelen próbálkozás, egy helyzetbe való beragadás, mind-mind lelki energiát fogyaszt.

➡ Ha nincs rend a lelkedben, folyton ott motoszkál a gondolatodban az a valami, amitőlnincs meg a lelki békéd. Ismerős érzés? Te is keresed a megoldást, ezért is olvasod ezt a postot?

� De mi a megoldás?
Vedd kezedbe az életed. A halogatás nem segít. Magától nem fog megoldódni.
Szembe kell nézned a megoldandó helyzettel. Ha ezt nem teszed meg egyre csak fáradtabb és frusztráltabb leszel.

Amig nem ürül ki a lelked mindattól, ami zavar Téged,

nem tudod megtölteni mindazzal,

ami BOLDOGGÁ tesz.

�  A lelki béke megteremtéséről és megtartása kincset ér ha megtanulod kezelni.

� Ha úgy érzed elkelne egy kis segítség, nem megy egyedül, Én itt vagyok és segítek.Viszont a legfontosabb, hogy Neked kell meghoznod a döntést, Neked kell a kezedbe venned a sorsodat és vállalnod a felelősséget a saját életedért.

Ha döntöttél, én itt leszek!

Kívánom, hogy találd meg a legjobb megoldást, ami Neked segít a kiegyensúlyozott életedhez.

*** 
Ha Te döntöttél és vissza szeretnéd szerezni a lelki békédet, két csomagból választhatsz:
  1.    Ha fogyni szeretnél és megadod magadnak a lehetőséget, hogy Te is CSINOS, BOLDOG ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT életet élj, akkor Neked a Happy Diet-Happy Life programunkat ajánlom.

Egy életvezetési és egy táplálkozási mentor összefog és 2 hónapon keresztül, heti 1-1 órában fogja a kezed. A program után önállóan tudod folytatni az utat. Részletekért kattints a lenti linkre:

http://testlelekszellem.com/life-coach/happy-diet-happy-life/   

     2.    Ha Te meg vagy elégedve a súlyoddal és BOLDOG ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT életet szeretnél élni akkor Neked a Happy Life – Boldog élet programot ajánlom.Részletekért kattints a lenti linkre:

http://testlelekszellem.com/boldogsag-coach/

� Az első alkalom ingyenes 30 perc.

� Online konzultáció – kényelmes, idő és költség, megtakarítás (nincs üzemagyag és parkolási költség). Igény esetén személyes konzultációra is van mód Győrben.
Köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel, hátha Valakinek hasznos.