Könyvajánló - Lelkünk útja 1, 2, 3

l1.jpg

Egy könyvsorozat a Létünk Titkairól.

Végre beleláthatunk létünk legmélyebb, eddig homályába burkolt titkaiba.

Végre megtudhatjuk hogy:

- Honnan jövünk,
- Miért vagyunk itt és
- Hová megyünk?

Egy könyvsorozat a Szellemvilágról és a Lelkünk Útjáról.

Hipnózis segítségével különböző embereket visszavittek a születésük előtti időszakaikba, és ott kiderült, hogy a lélek nem csak egy életet él megnyilvánult lényként (mondjuk emberként), hanem számtalant.

Mikor utána jártak a beszámolók hitelességének, kiderült, hogy a hipnózisban meglátott emberek, mind valós személyek voltak a múltban. Megtalálták a sírjukat, a még élő hozzátartozóikat, azokat a helyeket, amelyekről meséltek.

Az elbeszélések sok hasonlóságot mutatnak a halálközeli élményt átélt emberek beszámolóival. Aki tényleg kíváncsi az élet nagy Igazságaira, az olvassa el ezeket a könyveket, mert új és lélekemelő tapasztalatokkal lesz gazdagabb!

Dr. Michael Newton világhírű, amerikai pszichológus, aki több ezer páciensét kivételesen mély és hosszú hipnózisba víve feltérképezte a túlvilágot. A páciensek számára már egyetlen ilyen időutazás is rendkívül intenzív élményt jelent, és a lelki fejlődésüket hatalmas mértékben lendíti előre.
...........................................................................................................................................................

Lelkünk útja 1.Létünk titkai

l2.jpg

Végre megadatott.

Végre beleláthatunk létünk legmélyebb, eddig homályba burkolt titkaiba.

Végre megtudhatjuk, hogy: honnan jövünk, miért vagyunk itt és hová megyünk.

Dr. Michael Newton, világhírű pszichológus - akinek a teljesítménye talán névrokonáéhoz, Isaac Newtonéhoz vagy még inkább Kolumbusz Kristóféhoz mérhető - egyéni hipnózismódszerével hozza felszínre kliensei segítségével a mindannyiunkat évezredek óta foglalkoztató alapkérdésekre választ adó információt. 

A kutatásából kikerekedő világkép egyszerre lélegzetelállító és inspiráló.

Olvass bele a könyvbe:

image_6487327_1.JPG

image_6487327.JPG

image_6487327_2.JPG

Vélemények a könyvről:

image_6487327_3.JPG

 A könyv megrendeléséhez kattints  ide!

.........................................................................................................................

Halál utáni lét - Lelkünk útja 2.Létünk titkai

l2_1.jpg

A második kötetben 36 hozzánk hasonló ember emlékezik vissza az életeik közötti, ún. köztes létben történtekre. 

A könyv leginkább azoknak érthető, akik olvasták az első részt. 

Így ír a szerző sorozatáról: 

  • A Lelkünk útja I. az első zarándokút volt a szellemvilágba, amelyet klienseimmel az örökkévalóság hatalmas folyóján megtettem.
  • A Lelkünk útja II.-nek az a célja, hogy egy második expedícióra vigye az utasokat a folyamon, de immár, kitérő utakkal, a mellékfolyókba is beevezve. Ezen a második, közös kirándulásunkon még többet szeretnék föífedni az út rejtelmeiből, hogy még mélyebb bepillantást nyújthassak a túlvilágba. Ezt a könyvet nem az időrend, hanem a témák és a helyszínek szerint szerkesztettem, emiatt a lélek - spirituális helyszínek közötti, normális - mozgásának időkeretei egymással átfedésbe kerültek, hogy a tapasztalatokat teljes mértékben elemezni lehessen.

A könyv megrendeléséhez kattints  ide!

.........................................................................................................................

Lelkünk útja 3.Létünk titkai

l3.jpg

 A sorozat harmadik kötete is izgalmas témákkal várja olvasóit:

  • az ítélettől és
  • a büntetéstől való emberi félelem,
  • a vének tanácsa,
  • lélektársak,
  • ismételt találkozások,
  • szabadidős tevékenységek a szellemvilágban, a haladó lélek: előrelépés, a jövőbeli életek vetítőterme, idővonalak és testválasztások és még sok más.

"Klienseim szerint a halálukat követően, rövid időn belül, meg kell jelenniük a tanács előtt, és sokan azt mondják, hogy erre az újraszületésük előtt is sor kerül. A két találkozás közül a jelek szerint az első a nagyobb hatású. Ennek során ugyanis velünk együtt átvizsgálják az éppen leélt életben hozott, legfontosabb döntéseinket. Gondosan értékelik a karmikus utunk fontos elágazási pontjain tanúsított magatartásunkat. Az első megbeszélésen élénken emlékszünk még hibáinkra, különösen ha ártottunk másoknak. Ha visszaindulás előtti, második találkozóra is sor kerül, az már sokkal nyugodtabb légkörben zajlik, és a beszélgetés főleg akörül forog, hogy milyen választási lehetőségekre és elvárásokra számíthatunk a soron következő életünkben."

A könyv megrendeléséhez kattints  ide!

.........................................................................................................................

Lelkünk útja 1, 2, 3 egy csomagban

 

1_20.jpg

 Lehetőség van a három könyvet egy csomagban megrendelni  itt.

Szállítási költség:

  •  FOXPOST csomagautomatában 980 Ft  (12.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes),
  •  házhozszállítás 1.690 Ft  (15.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes)

Egy amerikai olvasó véleménye: 

"Rendkívüli mértékben megnyugtat, fölvidít és ösztönöz a szellemvilág szerkezetéről szóló információ. Most már tudom, hogy a túlvilág valójában a rend és a szeretet helye."

 .........................................................................................................................

_1_ajandek.png

 Aki 2020.02.28-ig megvásárolja ezt a könyvcsomagot ajándékba kap tőlem egy óra online BOLDOGSÁG coachinggal 10.000 Ft vagy PÁRKAPCSOLATI coachinggal 15.000 Ft értékben. 

A segítségére leszek egy Ön által foglalkoztatott probléma megoldásában, hogy az élete még BOLDOGABB legyen! 

Hiszek abban, hogy minden embernek jár, hogy létrehozhasson magának egy boldogabb életet.  

Mit kell tudni a Boldogság coachingról? Részletek a lenti linken:

http://testlelekszellem.com/boldogsag-coach/

 Mit kell tudni a Párkapcsolati coachingról? Részletek a lenti linken:

http://testlelekszellem.com/life-coach/parkapcsolati-coaching-online/ 

Az ajándék felhasználható a könyv rendelés napjától 14 napig!

 

Csáki Krisztina

Life coach – Életmód tanácsadás

https://testlelekszellem.com

 

Címkék: Könyvajánló