Segítség a vállalkozóknak a jelenlegi helyzetben ...

 drew-hays-kt8egw8_s8y-unsplash.jpg

A napokban egy vállalkozó kérte a segítségemet, egy 6 alkalmas coaching folyamatra jelentkezett.

Az első alkalommal felszínre jött, hogy a jelenlegi Covid hatása az Ő vállalkozásba is begyűrűzött. Vissza estek a rendelések, így havonta kevesebb bevétellel kell szembesüljön de ami rendszeres és fix az alkalmazottak bére, a rezsi költség, a bérleti díj ... és ez nap mint nap érthetően nyomasztja.

A pozitív gondolkodás az élete része, vagyis a legjobbat kihozni az aktuális helyzetből.

Tudatosan tudja, hogy ez a helyzet mindenkit érint, de az hogy kevesebb a bevétel és vannak fix költségek és még a megtakarításokhoz is nyulni kell nagyon nyomasztó.

Az első ülésen ránéztünk az aktuális helyzetre és az ülés végén to do listával ment el tőlem ami segtségére lesz, hogy mit tud tenni a jelenlegi helyzetben. 

Felszínre jött, hogy nagy szüksége van olyan segítségre amit naponta használhat, hogy meg tudja tartani, vagy visszaszerezze ha kibillent a Lelki Békéjéből. A konzultáció végén felajánlottam neki egy személyre szabott meditációt amit ott helyben ki is próbáltunk és nagy örömünkre nagyon jó hatással volt rá. A napokban el fogom készíteni neki mp3 formátumban is, hogy bármikor nála legyen és így bármikor meghallgathatja. 

Hasonló helyzetben vagy? Neked is van segtség ...

kepernyokep_2021-02-12_120531.jpg

❗️ A 30 perces meditáció személyre szóló meditáció ára most még bevezető áron 15.000 Ft-ért megrendelheted de CSAK 2021.02.28-ig

A személyre szóló meditációról több információt találsz itt

A meditáció megrendelhető a egyboldogabbelet@gmail.com

kepernyokep_2021-02-12_115949.jpg

❗️ Mivel a mostani helyzetben jól jön a segítség, ezért az első óra online Life konzultáció INGYENES. Érvényes 2021.02.28-ig!

A Life Coachingról  több információt találsz itt!

Amennyiben eljössz egy 6 alkalmas coachingra a személyre szabott meditáció mp3 formátumban az én ajándékom, így ez a csomag része.

❓ Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésed van, azt felteheted írásban, vagy telefonon, az alábbi elérhetőségeken:

Email: egyboldogabbelet@gmail.com

Telefon: +36-30-8684918

Csodás napot kívánok Neked!

Csáki Kriszti
Life coach - Éeltmód tanácsadó