Boldogság coaching

 kriszti-ja_nos-0458_1.jpg

Éveken át kerestem a még boldogabb élethez vezető utat, technikákat, tanfolyamokat, lehetőségeket.

2019 végén úgy döntöttem, hogy a saját boldog életem titkát megosztom és segítek az embereknek, hogy boldogabban és sikeresebben éljék az életüket. Én nem egy technikát használok, hanem az eddig általam tanultak összességét kiegészítve a velem született egyedi adottsággal.

Egy saját, speciális módszert alakítottam ki.

SZEMÉLYRE SZABOTT SEGÍTSÉG – Tőlem valódi ÉRTÉKET kapsz!

Mivel nincs két egyforma ember, ezért nincs két egyforma segítség sem.

Minden ember más. Így a nehézségek is mások, ahogy ezeknek a megélése is. Pontosan ezért gondolom azt, hogy mindenkinek egyéni megoldásokra, segítségre, támogatásra van szüksége. Ami az egyik embernél működik, nem biztos, hogy a másiknál is fog.

Az aktuális igényed szerint használok többek között:

 Life coachingot 

Érzelmi Felszabadulás Technikát – EFT (Emotional Freedom Techniques)

Személyre szabott vezetett meditációt

– Relaxációs technikákat  

A tudatos tudatszintjén minden ember boldog, gazdag és sikeres szeretne lenni és jó párkapcsolatra vágyik.

A mély tudatszintjükön egyeseket valami megakadályoz ebben. Ezek lehetnek korábbi sérelmek, kudarcként átélt események amiket nem tudott feldolgozni vagy a hitrendszerünkből, neveltetésünkből és az örökölt családi mintáinkból származó meggyőződéseink. 

 MIBEN TUDOK A SEGÍTSÉGEDRE LENNI?

  • párkapcsolatod javításában
  • kapcsolatod javításában a gyermekeddel (kamaszkori jellegzetességek)
  • nem tudsz teherbe esni a mély tudatszinteden elrejtett okok miatt 
  • stresszes vagy, annyira, hogy egy megoldandó feladat miatt már aludni sem tudsz
  • előadás, vizsga közbeni blokkok megszüntetésében 
  • önbizalmad növelésében 
  • szakítás utáni önbizalomválságod kezelésében
  • …. a sor a végtelenségig sorolható

 

✅ Segítek neked , hogy megtaláld a mély tudatszinteden elrejtett okokat, amelyekkel akadályozod magad abban, hogy még boldogabb életed legyen.

Segítek neked feloldani, elengedni a megtalált okokat.

Tudom, hogy megfelelő segítséggel képes vagy változtatni az életeden, tovább tudsz lendülni a holt ponton, és kilépni az elakadt, beragadt helyzetekből.

✅ Az elakadásodon túl abban is segíteni tudok, hogy rátalálj, hogyan tudsz minőségibb, kiegyensúlyozottabb életet élni. Ehhez személyre szabott életmód váltásra van szükséged. Például, ha stresszes életed van megtanítalak meditálni, relaxálni. Kizárólag olyan technikát, megoldást, módszert ajánlok, amelyeket kipróbáltam és működnek. Folyamatosan tanulok, fejlesztem magam, kipróbálom az új módszereket. Teljes mértékben gyakorlatias a módszerem, azonnal használható tudást kapsz a kezedbe, amit be tudsz építeni a mindennapjaidba.

Ha valami nem jó az életedben, mindig van lehetőséged változtatni rajta! Célom, hogy ezt a szemléletet átadjam és megtanítsalak arra, hogy lepakold a terheket, és legyen több hely az életedben az örömnek és a boldogságnak is.

Hiszem, hogy minden találkozásnak, kapcsolódásnak célja van az ember életében. Szakmai szempontból megfogalmazva ez azt jelenti, hogy annak, aki a segítségemmel kíván egy adott élethelyzetben továbblépni, megoldást találni, annak velem van dolga. A segítségemmel kell, hogy megtanuljon valamit magáról, az adott helyzetéről amibe berekedt, hogy képes legyen a saját, egyedi és szükség esetén megismételhető megoldását megtalálnia.

 Lélektől a lélekig …

Hiszem azt, hogy amikor készen vagy rá akkor a lelked megtalálja azt a másik lelket aki segíteni tud neked. Ha TE is úgy érzed, hogy én vagyok az, aki a segítségedre lehet keress bátran!

0.png

Lehetőség van egy díjmenetes 30 perces konzultációra

Telefonon történő konzultáció, amely során felteheted kérdéseidet, röviden elmondhatod a nehézségeid, mi okozza számodra a legnagyobb kihívást most életedben, min szeretnél változtatni. Megtudhatod hogyan is dolgozhatunk együtt, s hogyan fog segítségedre lenni a boldogság coaching.

00_jelentkezz_dij_mentes_30_perces.jpg

 Személyes találkozás vagy online:

  • Személyes találkozásra van lehetőség egy előzetes időpont egyeztetést követően Angyalbolt Győr, Aradi vértanúk útja 8.Én a Jókai Parkolóházban parkolok, Győr, Jókai u. 7, és csak 200 Ft/óra
  • Az online kezelés előnye, hogy nem szükséges személyesen találkozni, az internet segítségével Skype,WatsApp, Viber vagy Messenger hatékonyan tudunk egymással dolgozni.

....................................................................................................

    100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

    100.png

    Ha nem azt kaptad, amire számítottál, a teljes összeget visszafizetem!

    Hogy miért?

    Ha még nem ismersz, teljesen természetes, hogy csak megelőlegezni tudod nekem a bizalmadat, hogy azt kapod, amire számítasz.

    Nem szeretném, ha csak azért, mert még nem ismersz, lemaradnál egy ilyen fontos és hiánypótló egyénre szabott konzultációról.

    Hiszek a programjaim sikerében! Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, mégse azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd a program végén és visszaadom az árát! Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

    Ezért adom jó szívvel a 100% pénzvisszafizetési garanciát! 

    00_jelentkezz_dij_mentes_30_perces.jpg

     

    VISSZAJELZÉSEK

     

    Az ajánlás (jó szívvel):

    Életem egy nehéz időszakában nyújtottál nekem segítő kezet. Sokat segítettél abban, hogy átértékeljem a dolgokat és megtaláljam, hogy mi az, ami igazán fontos nekem. Elindítottál egy úton, ahol minden nap egy újabb lehetőség önmagunk megismerésére és a fejlődésre.

    Köszönöm Neked Kriszti és kívánom, hogy sok helyre irányítson még a sors, ahol hozzám hasonlók várnak a segítségedre."

     --------------------------------------

    „ Sokkal jobb minden … Annyira örül az esti  mesélésnek, és úgy érzem jobban van. Persze azért néha begorombul, de próbálom a megbeszéltek szerint rendezni a helyzetet.                              Köszönöm ❤️

     --------------------------------------

    "Édesanyám az egyik napról a másikra járóképtelen lett. Egész család tehetetlenül áll az egész helyzet előtt, hogy hogy segítsünk rajta. Szörnyű érzés átélni azt, amikor a szeretett családtagunkat baj éri. Mind lelkileg, mind fizikálisan nagyon nehéz helyzetbe kerültem. Minden gondolatom ő körülötte forgott.

    Szerencsére találkoztam Krisztivel akiből mindig a pozitivizmus, szeretet árad. Ő mondta, hogy menjek el hozzá, tud segíteni rajtam. Egy ÉFT kezelés elég volt ahhoz, hogy feloldjuk bennem azt a terhet, ami nyomott édesanyám betegségével kapcsolatban.

    Nyilván a minden napok nem egyszerűek, de tudom kezelni őket, segített a kezelés. Hálás vagyok Krisztinek.”

    -------------------------------------

    "Egy éve kezdtünk el együtt dolgozni, ezalatt teljesen átrendeződött az életem. Az Ő segítségével javarészt sikerült feldolgoznom a válásomat és édesapám eltávozását, a gyerekek nevelésével járó felelősséget sikerült felvállalnom, és egy új párkapcsolatom is stabilizálódni látszik. Mivel nálam  ennyi esemény nagy hirtelenjében történt, szerintem Kriszti segítsége nélkül már ledöntött volna ennyi  veszteség a lábamról. Jelenleg az áldozat-szerepet szeretném végképp letenni, és ahogy látom, ez is több nő mindennapi életének része, akár tud róla, akár nem. 

    Azt viszont sikerült felismernem, hogy a megoldott feladatok után újabbakat kapunk, hiszen az emberi élet egy állandó fejlődés. Azonban azt, hogy hogyan állunk hozzá az elvégzendő feladatainkhoz, azt mi választjuk meg. Ahogy azt is, hogy esetenként kérjük-e egy-egy segítő segítségét, avagy magunk is önállóan boldogulunk. Ha az előbbi megoldást keresitek, bátran forduljatok Krisztihez, csalódni biztosan nem fogtok!!" 

     -------------------------------------

    "..Amikor hirtelen egyedül találod magad a mély gyászban, a sok meg nem válaszolt kérdések tengerében, jó érzés lehorgonyozni annál a forrásnál amely válaszokkal segít, hogy újra magadra és a reményre találj. Köszönöm "

    ---------------------------------------
    "Kislányom lassan két éves lesz, de három hónapos kora óta hordoztam magamban egy elég kellemetlen kórházi élményt vele kapcsolatban. Éreztem, hogy azóta sem sikerült feldolgoznom, inkább csak elnyomtam magamban. Ha bármikor előjött a téma, még mindig megkönnyeztem és összeszorult a gyomrom.
    Krisztivel egy EFT kezelés elég volt ahhoz, hogy feloldjuk bennem ezt a blokkot és végleg el tudjam engedni a rossz emlékeket.
    Nagyon hálás vagyok neki és mindenkinek szívből ajánlom, akinek segítségre van szüksége, mert amellett, hogy gyógyításra született, rendkívül kedves, türelmes és empatikus."
    .......................................
    "Nem tudom pontosan megfogalmazni, mennyire megnyugtató és erősítő érzés az, amikor egy nehéz helyzetben szeretetteljesen, előítéletek nélkül megfogod a kezem, átlendítesz a komor gondolatokon és visszavezetsz saját magamhoz.
    Ahhoz az énemhez, amit a múltbéli események, emberek, körülmények, gondolatok elzártak, bezártak...
    Amikor nem látok kiútat, amikor feladnám, amikor fáj, amikor megbetegít, akkor Te, gondoskodó, tiszta odafigyeléssel hallgatsz, meghallgatsz engem és közben úgy segítesz, hogy hagyod, magam döntsem el mi a legjobb számomra.
    Ez a legszeretetteljesebb dolog amit egyik ember a másiknak adhat! ☺️
    Hálásan köszönöm! ❣️"
    Uszkai Beáta Erdélyből

     Szeretettel várom jelentkezésedet!

    en_kics_p.jpg

     

    Első 30 PERCES KONZULTÁCIÓD DÍJMENTES

    00_jelentkezz_1.jpg