Amint készen állsz rá ...

amint_keszen_allsz_ra_megjon.png

Amint készen állsz rá, megjön az a ember, aki a legjobb barátod, a szerelmed, a lelkitársad.

Nincs az a idő amit ne töltenél vele együtt. Minden perc értékes kincs, amikor együtt lehettek.

Aki felvállal és büszke rá, hogy a társa vagy.  

Akire bármikor számíthatsz, aki elkap ha zuhansz, aki védelmez és megvéd ha szükséges.

Akinek az ölelésében feltöltődsz és a napi fáradtság pillanatok alatt elillan. 

Hidd el van ilyen ember és a te társad is megérkezik amint készen állsz rá. Megjön az a ember, aki a legjobb barátod, a szerelmed, a lelkitársad.

Én abban tudok segíteni, hogy „készen állj rá”, ez azt jelenti: sérelmek és múlttal szembenézés utána  ezek elengedése és lezárása.

Így volt ez Konya Istvánnal is.

Az élete nem volt boldog. Kereste a boldogságot, de reménytelenül. Egyik rossz kapcsolatból a másikba került és szinte minden esetben kihasználták. Sok csalódás érte. A mindennapi életben sem találta a helyét. 

Hiszem, hogy minden találkozásnak, kapcsolódásnak célja van az ember életében. Ez azt jelenti, hogy akinek velem van dolga, akinek a segítségemmel kell egy adott élethelyzetben továbblépni, az meg fogja találni a kapcsolatot velem. A segítségemmel fel tudja ismerni az adott élethelyzetet, amibe korábban belerekedt és képes lesz a saját, egyedi megoldását megtalálnia.

Így történt ez Istvánnal is. Megtalált 500 km távolságban. A segítségemet kérte.

Ahogy utólag kiderült, az akkor ki nem mondott gondolatok benne blokkokat képeztek a tudatos tudat szintje alatt és ezeket ONLINE közösen sikerült feloldani. Mivel Ő Erdélyben él, így a személyes konzultáció nem volt megoldható.

Örömmel osztom meg veletek az alábbi sorait:

„Sokan vagyunk úgy, hogy az életűnk valahol letér az útról és csak a magány és bánat vár ránk. S még ha tudatosan is de ezt az utat választjuk mert már azt hisszük nincs más út csak illúzió és ámítás. Tudom mert én is ezen az úton jártam szinte 20 éven keresztül.

De egy napon már nem bírtam. Nem értettem, hogy miért történik mindez velem és ideje lenne ezen változtatni.

És amikor meghoztam ezt a döntést valahogy a világ is megérezte, s bár hihetetlen, de a legjobbkor ismertem meg Krisztát.

Aki segített elindulnom ezen az úton, amin mindig is járnom kellet.

Nélküle most is csak ugyan az a ember lennék, tele szomorúsággal és önsajnálatban szenvedve. De az Ő segítségével képes voltam talpra állni és meglátni az értelmét és a lényegét az életemnek.”  Konya István 

Lelkileg kiegyensúlyozottan készen lett egy BOLDOGABB életre és akkor a szerelem is megérkezett (az István esetében ez 2 hét alatt bekövetkezett). Hiszen készen volt rá.

Amennyiben érdekel hogyan alakult István élete a folytatáshoz kattints a lenti linkre: 

https://testlelekszellem.com/2020/05/14/ebbol-a-valos-storybol-egy-romantikus-filmet-is-lehetne-forgatni/

............................................................................................................................................

Amennyiben változást szeretnél az életedben, de nem tudod hogyan, TÉGED is támogatlak. Hiszek abban és tapasztalom is, hogy a változást elő lehet idézni, ki lehet kerülni a nyomasztó érzés alól, az egyéni megrekedésből.

Sokkal több lehetőségünk van, így élek és több mint 100 embert támogattam, hogy kiegyensúlyozottabb, boldogabb legyen az élete. Visszajelzések itt! 

Jelentkezz konzultációra (30 perc ingyenes, telefonos beszélgetés)!

00_jelentkezz_1.jpg