PÁR GONDOLAT MAGAMRÓL ...

kriszti-ja_nos-0458_1.jpg

Csáki Krisztina vagyok Life Coach - Életmód tanácsadó, 26-ik éve boldog házasságban élek férjemmel és 23 éves fiunkkal. 

A netbutik.hu webáruházat 2010-ben hoztam létre és azzal a céllal, hogy segítsek az embereknek, hogy minőségibb, kicsit könnyebb életük legyen. Hogy jobban vegyék az akadályokat az életben. Az, hogy mit értékesítek a netbutikban azt a belső megérzésemre bízom. Ha szembe jön velem egy könyv, egy CD ... felteszem magamnak a kérdést - ez segítség lehet az embereknek a párkapcsolatban, a gyereknevelésben, a stresszkezelésben, a tanulásban ... és értéket képvisel számomra? Amennyiben a válasz igen bekerül a webáruházba.

De valahol mindig is ott motoszkált bennem, hogy többet szeretnék segíteni az embereknek, ezért idővel kiforrta magát a Boldogság Coaching és a Párkapcsolati coaching. Néhány szóban erről szeretnék most nektek írni.

133794853_228433235554963_6750432586193238684_o.jpg

2011-ben megtanultam az ÉFT-t (érzelmi felszabadítás technika) amit az eddigi életem különböző élet szakaszainak még boldogabbá tételére használtam és használom a mai napig.

Az ÉFT mellett Life coaching,  reikit, indiai fejmasszázst, valamint Access Barst is megtanultam és kezeléseket végzek. Egy éven keresztül betekintést nyertem a természetgyógyászatba is.

Éveken át kerestem a még boldogabb élethez vezető utat, technikákat, tanfolyamokat, lehetőségeket.

2019 végén úgy döntöttem, hogy a saját boldog életem titkát megosztom és segítek az embereknek, hogy boldogabban és sikeresebben éljék az életüket. Küldetésem, hogy minnél több BOLDOG ember legyen a földön.

… tehát nem csak beszélek róla és segítséget ígérek a módszereimmel, hanem így is élek, megélem a boldog és kiegyensúlyozott életet minden nap!

Én nem egy technikát használok, hanem az eddig általam tanultak összességét kiegészítve a velem született egyedi adottsággal.

Amire számíthatsz: szakmai alaposság, diszkréció, bizalmi légkör, precizitás, egyénre szabott megoldások, magas fokú empátia, minőség.

 MIBEN TUDOK A SEGÍTSÉGEDRE LENNI?

 • párkapcsolatod javításában
 • kapcsolatod javításában a gyermekeddel (kamaszkori jellegzetességek)
 • nem tudsz teherbe esni a mély tudatszinteden elrejtett okok miatt 
 • stresszes vagy, annyira, hogy egy megoldandó feladat miatt már aludni sem tudsz
 • előadás, vizsga közbeni blokkok megszüntetésében 
 • önbizalmad növelésében 
 • szakítás utáni önbizalomválságod kezelésében
 • …. a sor a végtelenségig sorolhat

 

Néhány gondolat a Párkapcsolati coachingról...

 kepernyokep_2021-02-16_112227.jpg

Gyakran előfordul, hogy a pár hosszú időn keresztül szőnyeg alá söpri a problémákat. Nem tudják megbeszélni, megoldani a konfliktusokat, hallgatnak, vagy elbeszélnek egymás mellett. Lehet, hogy több olyan területe is van a kapcsolatnak, (pl. pénzügyek, gyereknevelés, anyós), ami folyamatos veszekedéseket generál. Ha egy párkapcsolat – házasság, együttélés – válságba kerül, nem törvényszerű, hogy váláshoz, szakításhoz vezessen. Ha a felek még éreznek egymás iránt valamit és szeretnék megjavítani a kapcsolatukat, akkor érdemes megkísérelni a párkapcsolati coachingot.

A módszer egyedülálló, mert:

 • Először külön-külön foglalkozom a pár tagjaival, így nyugodtan el tudják mondani a helyzetüket a saját nézőpontjukból, nem kell titkolózniuk, magyarázkodni egymás előtt.
 • Őszintén és nyíltan beszélgethetünk a kialakult állapot okairól, az eddigi megtett megoldási lépésekről és azok sikereiről, kudarcairól, az egyéni és közös tervekről, jövőképükről.
 • Ezután folytatjuk hármasban a munkát tovább. Az a célunk, hogy a felek végre “beszélgessenek”, sőt végre “hallják meg” azt amit a másik mond. Ez szükséges ahhoz, hogy a jövőben maguk legyenek képesek megoldani konfliktusaikat.

Hitelesség

Nagyon boldog házasságban élek! A férjemmel 26 éve vagyunk házasok. Szerelem volt első látásra, ami még ma is tart. Egy boldog 24 éves fiunk van.Számomra a család a legfontosabb!

A jól működő házasságom azonban nem a szerencse műve! Nem magától alakult így. Egy párkapcsolat sohasem problémamentes és nem is ez a cél. Mindig jöhet és jön is egy újabb élethelyzet, nehezebb időszak, ami újabb problémákat hoz. A feladat az, hogy egymást segítve támogatva megoldjuk ezeket.

Lehet, hogy néha kilátástalannak, reménytelennek, fáradtságosnak tűnik? IGEN! De megéri tenni, küzdeni érte! A saját kapcsolatomon is tapasztalom, hogy működik a módszer és tudom, hogy rajtunk múlik minden. Hiszek ebben, így élek és több párnak segítettem már, hogy a kapcsolatuk szeretettel teli, boldog és harmonikus legyen.

 … tehát nem csak beszélek róla és segítséget ígérek a módszereimmel, hanem így is élek, megélem a boldog és kiegyensúlyozott életet minden nap!

Párkapcsolati coaching során a következő esetekben tudok segíteni:

  • ellaposodott a kapcsolatotok, eltávolodtatok egymástól, unalmassá vált a kapcsolat, mintha kiégett volna
  • már alig beszélgettek egymással
  • féltékenység, bitalmatlanság mérgezi a hangulatot
  • a gyerekek miatt szeretnétek javítani a kapcsolatotokon
  • hiányoznak a közös beszélgetések, de jelentéktelen dolgokon való viták hatalmas veszekedésekké alakulnak
  • elmúlt a szenvedély a kapcsolatotokból
  • gyakran veszekedtek, és párkapcsolati konfliktusok megmérgezik a kapcsolatotokat
  • viták vannak köztetek a pénzügyekről, a gyereknevelésről, a szülőkkel való kapcsolattartásról
  • problémát okoz a bizalom, valamelyik fél hűtlen volt, de szeretnétek együtt maradni
  • már váláson, szakításon gondolkodtok
  • nem érzed azt, hogy a párod szeretne
  • hibáztatva és kritizálva érzed magát, bármit teszel, úgy érzed nem elég
  • És sok más gyakran előforduló párkapcsolati problémákban is a segtségedre leszek …

Bővebb információt találsz az oldalamon a párkapcsolati coachingról az oldalamon itt!

Az alábbi kérdésekre is választ kapsz mint:

 • Én szeretnék javítani a párkapcsolatomon, de a párom nem hisz a párkapcsolati coachingban akkor is bekövetkezhet a változás?
 • Miért éri meg eljönni a párkapcsolati coachingra?
 • Mi történik egy ilyen konzultáción?
 • Hány alkalom szükséges?
 • Továbbá visszajelzést is találsz néhány ügyfelemtől 

.................................................................................................

Online konzultáció:

 • online konzultáció előnye, hogy legyél külföldön vagy más városban, a közös találkozás könnyedén megvalósítható
 • rugalmas időbeosztás, gyakorlatilag bárhol, bármikor. Nincs üzemanyag költség és plusz utazási idő sem, így az ezzel nyert időt akár magadra vagy a családodra, munkádra tudod fordítani, amire éppen szeretnéd
 • szükséges eszközök: okostelefon vagy számítógép webkamerával és internet
 • online tudunk beszélni: Facebook messengeren Kriszta Csáki, skype-on:csakijanos76, viberen, watsApp-on

Személyes találkozásra

1_2_1.jpg

Ilyen csodaszép környezetben várlak egy személyes konzultációra Győrben, Csaba utca 18 szám alatt, egy előzetes időpont egyeztetést követően (+36 30 8684918) vagy e-mail: egyboldogabbelet@gmail.com

Bővebb információt találsz a szolgáltatásaimról a honlapomon http://testlelekszellem.com/

Hiszem, hogy minden találkozásnak, kapcsolódásnak célja van az ember életében. Szakmai szempontból megfogalmazva ez azt jelenti, hogy annak, aki a segítségemmel kíván egy adott élethelyzetben továbblépni, megoldást találni, annak velem van dolga. A segítségemmel kell, hogy megtanuljon valamit magáról, az adott helyzetéről amibe berekedt, hogy képes legyen a saját, egyedi és megismételhetetlen megoldását megtalálnia. 

Hiszek abban, hogy minden embernek jár, hogy létrehozhasson magának egy boldogabb életet.  

A boldogság nem egy pillanatnyi állapot, hanem egy életforma amiért nap mint nap tenned kell, és nap mint nap élvezheted az előnyeit.

Lélektől a lélekig …
Hiszem azt, hogy amikor készen vagy rá akkor a lelked megtalálja azt a másik lelket aki segíteni tud neked. Ha TE is úgy érzed, hogy én vagyok az, aki a segítségedre lehet keress bátran! 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

 Árak és jelentkezés itt!

FONTOS!

Mivel a mostani COVID helyzetben jól jön a segítség, ezért az első óra online Boldogság, Life vagy Párkapcsolati konzultáció INGYENES.

Érvényes 2021.02.28-ig!

Okleveleim:

coach_life.jpg

eft.JPG

access_bars.JPG

indiai_fejmasszazs.JPG

latas_helyreallitasa.JPG

reiki1.JPG

reiki2.JPG

agykontroll.JPG

sikerkod.JPG