Párkapcsolat javítása ...

kek_tengerpart_foto_nyaralas_kepeslap_1_1.png

TUDTAD, hogy a Göteborgi Egyetem (https://www.gu.se/en) kutatása szerint három kisgyerekes családból egynél válással végződik a szülők kapcsolata. Magyarországon az elvált szülők aránya ennél jóval nagyobb.

Ennek főbb okai például a szülői szereppel járó feszültség, a stresszes körülmények, az intimitás hiánya és a hiányos kommunikáció, a ki nem mondott, meg nem beszélt nézeteltérések. 

Emlékszem mikor a fiam harmadikos volt szomorúan jött haza az iskolából és azt kérdezte: 

Anya ti el fogtok válni? 

Hirtelen nem értettem hova tegyem a kérdést… 

Előző nap a szerelmemmel - aki a férjem vitáztunk, valamiben nem értettünk egyet. 

Mint kiderült az iskolában több osztálytársának akkor váltak a szülei, ezt megosztották egymás között és a gyermekem ezt a vitát így értelmezte, hogy az ő szülei is válni fognak... 

Amennyiben különböznek a nézeteink a férjemmel mi hangot adunk ennek, és ez szerintem így van jól. Meg kell beszélni a nézetkülönbségeket, ha ez nem így történik akkor idővel a tisztázandó, szőnyeg alá sepert dolgaink csak nőnek és egyre nagyobb és nagyobb lesz az a csomag, amit nap mint nap magunkkal cipelünk… 

Való igaz, sokszor egyáltalán kommunikálni is lehetetlen egymással gyerekek mellett. 

Ismerős az, hogy próbáltok egymással két szót váltani a gyerekek jelenlétében, de egyszerűen ez képtelenség? Este pedig már mindenki hulla fáradt, sok a napi stressz, egymáson vezetjük le a feszültséget és csak távolodunk és távolodunk… 

Egyáltalán nem ritka jelenség. 

Szükség van egy fajta tudatosságra és szándékra arra, hogy a nézetkülönbségeinket felvállaljuk és megbeszéljük a párunkkal.

A  Győrben tartandó eseményemen a párkapcsolatok javítására fogok kipróbált , a mindennapjainkban használható módszereket megosztani Veled.

Amennyiben nem tudtál eljönni az eseményre, vagy távol élsz van egy jó hírem, ONLINE is elérhető a 1 órás online felvétel és CSAK egy mozijegy árába kerül 2023.05.26-ig. Részletekért kattints ide!

 Ha TE úgy érzed, hogy a konkrét esetedre szeretnél egyénre szabott, egyedi megoldásokat – jelentkezz egyéni konzultációra!

...........................................................................................................................................

Van egy ingyenes facebook csoport Boldog Anya, Boldog Nő a csoport neve és két hetente live adásokkal segítem az Anyákat, hogy könnyebben kezeljék a mindennapokat.
A live adásokat le is szoktam menteni a csoportba, így ha élőben nem tudsz ott lenni akkor később is meghallgathatod.  
Több előadás van már fent:
  • ÖNSZERETET,
  • NŐIESSÉG FEJLESZTÉSE,
  • LELKI ERŐ MEGTEREMTÉSE
Csatlakozz TE is a lenti linken:

 

happy_diet_happy_life_exkluziv_csomag_masolata_9.png

Ha TE úgy érzed, hogy a konkrét esetedre szeretnél egyénre szabott, egyedi megoldásokat – jelentkezz az INGYENES 45 perces konzultációra átbeszéljük az adott személy nehézségeit és én mesélek, hogy milyen eszközökkel tudok segíteni.

Foglalj itt 45 perces INGYENES konzultációra!