Ha boldog akarsz lenni ...

light_pink_fashion_spring_break_sales_facebook_post_9.png

Ha magadon akarsz változtatni, az nem fog menni csupán életbölcsességekkel, könyvek olvasásával, motivációs előadásokkal, csak valódi munkával!

Szembenézéssel, meditációval, önismerettel, vagyis a személyiségedet, a hiedelemrendszeredet, meggyőződéseidet, félelmeidet, átalakító, átformáló valódi munkával, ami nem megy egyik napról a másikra!

Ezért is alakítottam ki egy 8 alkalmas csomagot. Két hónapon keresztül, minden héten találkozunk online vagy személyesen (Győrben) és heti rendszerességgel egy órán át csak a Te fejlődéseddel foglalkozzunk.

Hogy nehéz? Igen, az.

Ehhez nagy bátorság, kitartás és erős akarat kell, ha az ember tényleg változtatni akar! De nagyon megéri.

Egy vendégemmel dolgozunk, hogy boldogabb legyen az élete és ezt a visszajelzést küldte:

„Ma ismét boldogságossan ébredtem, jól érzem magam a bőrömben!

(testileg, lelkileg).”

*****

Milyen módon lehet igénybe venni a Boldogabb élet programot? 

  1. Ha fogyni szeretnél és megadod magadnak a lehetőséget, hogy Te is CSINOS, BOLDOG ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT életet élj, akkor Neked a Happy Diet-Happy Life programunkat ajánlom.

Egy életvezetési és egy táplálkozási mentor összefog és 2 hónapon keresztül, heti 1-1 órában fogja a kezed. A program után önállóan tudod folytatni az utat. Részletekért kattints a lenti linkre:

http://testlelekszellem.com/life-coach/happy-diet-happy-life/   

     2.    Ha Te meg vagy elégedve a súlyoddal és BOLDOG ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT életet szeretnél élni akkor Neked a Happy Life – Boldog élet programot ajánlom.Részletekért kattints a lenti linkre:

http://testlelekszellem.com/boldogsag-coach/

� Az első alkalom ingyenes 30 perc.

� Online konzultáció – kényelmes, idő és költség, megtakarítás (nincs üzemagyag és parkolási költség). Igény esetén személyes konzultációra is van mód Győrben.
Köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel, hátha Valakinek hasznos.