ÉFT (érzelmi felszabadítás technika) - vedd kezedbe az életed!

massage-599532_960_720.jpg

Az EFT jelentése:

Emotional Freedom Techniques = Érzelmi Felszabadítás Technikája.

Az EFT titka abban rejlik, hogy egyszerre foglalkozik a test energiarendszerével. Az EFT kifejlesztése Gary Craig (Stanford, mérnök, személyiségfejlesztő) nevéhez fűződik, majd Roger Callahan pszichológusnál tanult egy igen bonyolult technikát, amit mérnöki hozzáállással továbbfejlesztett és leegyszerűsített.

gary-craig-eft.jpg

Callahant érdekelte egy ősi kínai “kopogtatási technika”, ami az akupunktúrához hasonlít, és izomtesztet (kineziológia) használt ahhoz, hogy egy adott problémánál a sok száz kopogtatnivaló meridián végpont közül kiválassza a megfelelő pontokat, a megfelelő kopogtatási sorrendet, és a kopogtatás megfelelő módját.

Meglepő gyorsasággal volt képes ily módon fóbiákat elmulasztani. Gary Craig az érzelmeket helyezte előtérbe, és jóval kevesebb pont használatával, az eredményeket mérhetővé téve „generáljavítássá” egyszerűsítette a folyamatot, amivel egy hihetetlenül gyors és hatékony módszerhez jutott. (Egy amerikai veterán kórházban próbálta ki hivatalosan egy hatnapos intenzív kezelés során, ami után hiteles eredmények születtek, és az évtizedekig poszttraumatikus szindrómában szenvedő betegek egészségesen távozhattak a kórházból ) (1994).  

Az EFT célja

zipper-2945885_960_720.jpg

Mivel tudjuk, hogy a problémáink többségének oka lelki eredetű, ezért kézenfekvő, hogy a probléma lelki hátterével is foglalkozzunk – az EFT ebben segít.

Az EFT (érzelmi felszabadítás technika) módszer:

 • nagyon látványos,
 • nagyon gyors,
 • nagyon egyszerű,
 • nem avatkozik a testbe,
 • fájdalommentes,
 • nem használ gyógyszereket vagy műszereket.

Nem egy orvosi kezelésről van szó. 

 • Az a megállapítás áll a módszer hátterében, hogy minden negatív érzelmünk alapja valamilyen energiablokk vagy energiaszakadás a testünkben.
 • Az EFT ezeknek az energiablokkoknak a megszüntetésére alkalmas, ezzel elindulhat az energiaáramlás, ami később változásokat hoz magával.
 • Az EFT célja az elakadt energia megmozdítása.

Stresszoldás EFT-vel

stress-2902537_960_720.jpg

Az EFT pedig gy stresszkezelő módszer, ami segíthet a betegségmegelőzésben.

Mi a (negatív) stressz?

A negatív feszültséggel telített ÉRZELEM (düh, félelem, lelki fájdalom, irigység, stb.) és az azt kísérő FIZIKAI VÁLTOZÁS A TESTBEN = STRESSZ (elpirulás, elsápadás, érösszehúzódás, izomfeszülés, szívdobogás, tenyérizzadás, kapkodó légzés, stb.). (Selye János nyomán).

Amit a kliens mond, az már egy egy tünet, ami valamilyen stresszt jelez, és ami mögött egy lelki kiváltó ok található. Mélyebb oka van annak pl.,

 • hogy valaki nem tud elhelyezkedni,
 • nem tud teherbe esni, vagy
 • rossz a párkapcsolata
 • rossz a kapcsolata a gyerekeivel
 • vizsga közben leblokkol

Az ezek mögött húzódó lelki ok EFT-vel oldható.

freedom-1886402_960_720.jpg

Egy EFT kezelés során kiderülhet, hogy milyen trauma vagy hiedelem áll a tünet hátterében.  A rossz érzés  (a stressz) okozza, hogy nem úgy szereplünk  az állásinterjúkon ahogyan szeretnénk, vagy vizsga közben leblokkolunk.

Az emberi kapcsolatokban és a  párkapcsolatban jelentkező stressz jelentős része megoldható  EFT-vel még akkor is, ha csak a pár egyik tagját kezeljük, mert ha az egyik fél elkezd változni, akkor az szükségszerű változást hoz a kapcsolat minőségébe, ami a másik félben is változást idéz elő. (Nem azt oldjuk meg, hogy rossz a kapcsolat, hanem azt oldjuk meg, hogy mit érzünk ezzel kapcsolatban a testünkben és a lelkünkben.)

Hogyan csináljuk?

 eft2.JPG

Az EFT egy kopogtatós technika, az ujjbegyek puha részével ahol az ujjlenyomat található kopogtatjuk a fontos akupunktúrás vagy akupresszúrás pontokat. Eközben bizonyos (a kliens által korábban elmondott) mondatokot mondunk.

A mondatokkal ráhangolódunk a problémára, amin éppen segíteni akarunk, és a kopogtatás az ezzel kapcsolatos feszültséget, stresszt csökkenti.

A kezelés során nem vájkálunk a kliens múltjában, csak a problémával foglalkozunk. Kopogtatással energiát küldünk oda, és ezzel oldódik, majd megszűnik a stressz. NEM KELL HINNI BENNE, elég megtapasztalni a megkönnyebbülést.  Érdemes tudni, hogy ezt a egyszerű, de nagyon hasznos módszert Ön is meg tudja tanulni és saját magát is tudjuk ilyen módon kezelni.

Tehát, ha megadod Önmagadnak a lehetőséget és igénybe veszed a ÉFT kezelést azt oldáson kívül egy kincset is kapsz, hiszen a jövőre nézve te is képes leszel segíteni magán vagy a gyermekeden.

FONTOS megjegyzés:

 • az EFT nem diagnosztizál. Betegségek kezelésében kiegészítő terápiaként alkalmazható
 • a módszer nem helyettesíti az orvosi kezelést

Egy probléma megoldása átlagosan 4-6 alkalom. Ennél lehet kevesebb is pl. egyetlen alkalom után is megoldódott már párkapcsolati probléma, és lehet jó pár alkalom is, ha a hiedelemrendszerünk alaposabb tisztogatásra szorul, pl. komolyabb betegség esetén.

Rövid összefoglaló, hogy miben segít az ÉFT (érzelmi felszabadítás technika)?

 • párkapcsolatod javításában
 • kapcsolatod javítására a gyermekeiddel (kamaszkori jellegzetességek)
 • nem tud teherbe esni,
 • stresszoldásban, amikor egy megoldandó feladat miatt már aludni sem tudsz
 • önbizalmad növelésében
 • szakítás utáni önbizalomválság kezelésében
 • hatékonyan segít lelki fájdalom, rossz érzések, rossz szokások, fizikai fájdalmak, szorongás, pánik, függőség, fóbiák, lámpaláz, stb. leküzdésében
 • fokozza a test energiaáramlását
 • a korlátozó hiedelmeket támogató hiedelmekkel cseréli fel
 • oldja a traumák okozta rossz érzéseket
 • segít lerövidíteni a gyász folyamatát
 • vizsga közbeni blokkok megszüntetésében
 • jókedvre derít, pozitív energiával tölt fel

beautiful-3223194_1920.jpg

Hiszek abban, hogy minden embernek jár, hogy létrehozhasson magának egy boldogabb életet. 

Lélektől a lélekig …
Hiszem azt, hogy amikor készen vagy rá akkor a lelked megtalálja azt a másik lelket aki segíteni tud neked. Ha TE is úgy érzed, hogy én vagyok az, aki a segítségedre lehet keress bátran!

Szerencsére az EFT segítségével rálelhetünk saját megoldásainkra, egyéni utunkra, véglegesen túlléphetünk csalódásainkon, fájdalmainkon, régóta hurcolt lelki terheinken, és megtalálhatjuk a gyógyírt problémáinkra, akár a legreménytelenebbnek tűnő élethelyzetekben is!

Kipróbálnád az ÉFT-t (érzelmi felszabadítás technika)?

Jelentkezz egyéni kezelésre:

 • Személyes találkozásra van lehetőség egy előzetes időpont egyeztetést követően Angyalbolt Győr, Aradi vértanúk útja 8.Én a Jókai Parkolóházban parkolok, Győr, Jókai u. 7, és csak 200 Ft/óra
 • Az EFT fontos előnye, hogy nem szükséges személyesen találkozni, az internet segítségével / Skype csakijanos7 vagy messenger Kriszta Csáki 

..........................................................................................................................................................

100% pénzvisszafizetési garancia

100.png

Ha nem azt kaptad, amire számítottál, a teljes összeget visszafizetem!

Hogy miért?

Ha még nem ismersz, teljesen természetes, hogy csak megelőlegezni tudod nekem a bizalmadat, hogy azt kapod, amire számítasz.

Nem szeretném, ha csak azért, mert még nem ismersz, lemaradnál egy ilyen fontos és hiánypótló egyénre szabott konzultációról.

Hiszek a programjaim sikerében! Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, mégse azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd a program végén és visszaadom az árát! Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

Ezért adom jó szívvel a 100% pénzvisszafizetési garanciát! 

Ha szeretnél mielőbb visszatalálni a kiegyensúlyozott, valódi Önmagadhoz és készen vagy a változásra, akkor szeretettel várom jelentkezésedet, kérj egy időpontot (kattints a kapcsolatra)!

Vedd kezedbe az életed!

 

en_kics_p.jpg

 

 Szeretettel várom jelentkezésedet!

Kapcsolat

Van aki már kipróbálta - sikertörténeteket itt találsz!