Egyensúlyteremtés természetes eszközökkel ...

 

light_pink_fashion_spring_break_sales_facebook_post_5.png

Ki szereti a levendulát? 

Éppen levendulát szedtem és eszembe jutottatok. Nagyon szeretem ezt a varázslatos virágot. Hogy miért? A csodás megnyugtató illata miatt, de a virág látványától is feltöltődőm. 

Tudtad, hogy a levendulaolaj nyugtató hatása van, oldja a feszültségeket, segít a belső egyensúly megteremtésében? 

Ezért is tartom fontosnak, hogy a személyes kezeléseken levendula illóolajat és pihentető zenét is használjak.

A Boldog élet része, hogy megtanuljuk egyénileg kezelni a stresszt, a feszültséget, amiből ugye mindenkinek része van a mindennapokban.

De néha olyan jól esik egy külső személy segítsége is.

Ha úgy érzed rád férne egy kis feltöltődés, szeretettel várlak Győrben a Pattantyús utcában (előzetesen be kell jelentkezni).

Az alábbi kezeléseket ajánlom a figyelmedbe:

ACCESS BARS kezelés - ez az egyik legkedveltebb kezelés.

3.jpg

Ez olyan módszer, amely segít egyensúlyt teremteni.

Amit tudni kell még a Accessről, hogy azon túl, hogy stresszoldásban van részed és feltölt egy jó nagy adag energiával, ami már magában egy kincs szerintem, még számos pozitív hatása van.

A fejünkön 32 pont található, melyek stimulálásával, gyengéd érintésével azokat a blokkokat tudjuk feloldani, amik életed során elraktároztál az élet bármely területén: pénz, kreativitás, kontroll, kreativitás, szexualitás, párkapcsolat, kommunikáció, gyógyítás, stb.

Részletekért kattints a lenti linkre:

http://testlelekszellem.com/miben-tudok-meg-segiteni/accessbars/

REIKI kezelés - vitalizál, energiával tölt fel, harmonizál, kiegyensúlyoz, megszünteti a zavaró gondolatokat, önmagad lényegéhez térsz vissza a Reiki kezelés segítségével

stressed-woman-3403423_1920.jpg

Szervezetünk veleszületett képessége a regenerálódás. Amikor egészségesek vagyunk a testünk természetes módon képes áramoltatni azt a finom energiát, mely felelős a folyamatos egyensúly állapot fenntartásáért. Legtöbbször ezt észre se vesszük a mindennapok során, csak ha már megbillent az egyensúly és a különböző fizikai tünetek elkezdenek jelentkezni.

Ha az életünkben túl sok a stressz, a negatív érzelmi feszültség, a túlhajszoltság következtében nincs idő a megfelelő regenerációra először a szervezetünk energetikai rendszere merül le, majd az immunrendszer legyengülésével különböző tünetek formájában megjelenik a betegség.

A reiki kezelés az energetikai blokkok feloldásával, a szervezet öngyógyító képességét támogatja.

Részletekért kattints a lenti linkre:

http://testlelekszellem.com/miben-tudok-meg-segiteni/reiki/

„Harmóniát csak olyan lélek tud maga körül teremteni, aki magában már megteremtette.” Müller Péter

Amennyiben az Access vagy a Reiki felkeltette az érdeklődésedet és szeretnéd Te is igénybe venni írj egyboldogabbelet@gmail.com, vagy hívj a +36-30-86 84 918 telefonszámon.

Ha hasznosnak találod a bejegyzést, kérlek oszd meg.

Hálásan köszönöm. 

en_kics_p_2.jpg

Csáki Kriszti

www.testlelekszellem.com

(30) 8684918

egyboldogabbelet@gmail.com

Címkék: Stresszkezelés