Segítségre van szükséged?

shy-863056_960_720_v.jpg

Segítségre van szükséged?

Valamennyiünkkel előfordul olykor, hogy úgy érezzük, mintha minden összeesküdött volna ellenünk. Sok fájdalmas emléket, sérelmet és haragot hordozunk magunkban, s hiába keressük a helyünket a világban, valahogy nem jutunk egyről a kettőre…

Mindannyiunkban van azonban egy “belső iránytű“, egy halk hang a lelkünkben, amely a helyes ösvény felé igyekszik gyengéden terelgetni bennünket. Sokszor egyáltalán nem halljuk meg az üzenetét, vagy egyszerűen csak nem merjük rábízni magunkat.

Szerencsére az Boldogság coaching segítségével rálelhetünk saját megoldásainkra, egyéni utunkra, véglegesen túlléphetünk csalódásainkon, fájdalmainkon, régóta hurcolt lelki terheinken, és megtalálhatjuk a gyógyírt problémáinkra, akár a legreménytelenebbnek tűnő élethelyzetekben is!

Bővebb információ erről a nagyon egyszerű, de nagyon hatékony módszerről amit te is el tudsz sajátítani itt!

Amennyiben kérdésed van, vedd igénybe a díjmenetes 30 perces konzultációt!

Telefonon történő konzultáció, amely során felteheted kérdéseidet, röviden elmondhatod a nehézségeid, mi okozza számodra a legnagyobb kihívást most életedben, min szeretnél változtatni. Megtudhatod hogyan is dolgozhatunk együtt, s hogyan fog segítségedre lenni a boldogság terápia.

00_jelentkezz_dij_mentes_30_perces.jpg

Szeretnéd kipróbálni a Boldogság coachingot?

Jelentkezz egyénre szabott online konzultációra:

Ha online (skype-on, viberen, messengeren) veszed igénybe a konzultációt:

  • költség takarékosabb ( onlinee 10.000 Ft/ 60 -90 perc, a személyes 20.000 Ft / 60 -90 perc).
  • időtakarékos:
    • nem kell a közlekedéssel, parkolással időt veszíteni,
    • ha anyuka vagy és este vacsora után, érsz csak rá ( 19:00-20:00 is tudok időpontot adni)
    • ha sokat dolgozol és csak reggel munka előtt, vagy este munka után érsz rá ( reggel 7:00-9:00 és este 19:00-20:00 ) 

Ha szeretnél mielőbb visszatalálni a kiegyensúlyozott, valódi Önmagadhoz és készen vagy a változásra, akkor szeretettel várom jelentkezésedet, kérj egy időpontot (kattints a kapcsolatra)!

Vedd kezedbe az életed!

en_kics_p.jpg

 

Szeretettel várom jelentkezésedet! 

Kapcsolat

Van aki már kipróbálta - sikertörténeteket itt találsz!

 

.........................................................................................................................................................................

100% pénzvisszafizetési garancia

100.png

Ha nem azt kaptad, amire számítottál, a teljes összeget visszafizetem!

Hogy miért?

Ha még nem ismersz, teljesen természetes, hogy csak megelőlegezni tudod nekem a bizalmadat, hogy azt kapod, amire számítasz.

Nem szeretném, ha csak azért, mert még nem ismersz, lemaradnál egy ilyen fontos és hiánypótló egyénre szabott konzultációról.

Hiszek a programjaim sikerében! Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, mégse azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd a program végén és visszaadom az árát! Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

Ezért adom jó szívvel a 100% pénzvisszafizetési garanciát!