ÉFT (érzelmi felszabadítás technikája) Skype-on keresztül!

love-2042275_640.jpg

Bár számtalan ember eleinte tart tőle, és csak a személyes kapcsolattartásban hisz, mindenkit arra bíztatok, hogy próbálja ki, nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a skype-on történő ÉFT (érzelmi felszabadítás technikája) kezelés kapcsolatban.

Hogy miért?

Mert bárhonnan elérhetőek vagyunk egymás számára.Így: ha külföldön élsz, vagy Győrtől távol laksz skype-on,vagy messengeren tudunk találkozni.

Mert jobb az időbeosztás:

  • anyukák akik este vacsora után érnek rá ( 19:00-20:00 van rá alkalom ÉFT-ni)
  • ha sokat dolgozol és csak reggel munka előtt, vagy este munka után érsz rá ( reggel 7:00-10:00 és este 19:00-20:00 van rá alkalom ÉFT-ni) 

 

Bármikor, tehát időbeli korlátozás nélkül tudunk beszélni (pl. reggel munka előtt, vagy este munka után) kihasználva a rendelkezésre álló időt, amit magadra szánsz (az utazással, előkészületekkel sok idő elmegy, amit más fontos dolgoknak szentelhetsz).
 

Mert kényelmes (csak bekapcsolod a gépet és már kezdhetünk is, nem kell parkolót keresni), volt olyan vendégem aki úgy érezte, hogy a skypeon keresztül történő beszélgetés során még őszintébben képes beszélni, stb.).

Mert költség takarékosabb ( a skype-on történő ÉFT kezelés olcsóbb 8.000 Ft/ 60 -90 perc, mint a személyes 10.000 Ft / 60 -90 perc).

Ha szeretnél mielőbb visszatalálni a kiegyensúlyozott, valódi Önmagadhoz és készen vagy a változásra, akkor szeretettel várom jelentkezésedet, kérj egy időpontot (kattints a kapcsolatra)!

Vedd kezedbe az életed!

 

en_kics_p.jpg

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Kapcsolat

Van aki már kipróbálta - sikertörténeteket itt találsz!